Takaisin ylös
Eesti keeles

Kuivan Silmän Omega
120 kapselia/60 kapselia
Tyrniöljy-mustikkauute-B2-vitamiinikapseli

Tuotekuvaus

Kuivan Silmän Omega on ravintolisä, joka sisältää luomutyrniöljyä, mustikkauutetta sekä B2-vitamiinia. Tyrniöljy edesauttaa kuivan silmän limakalvon toimintaa ja Riboflaviini (B2-vitamiini) edistää näön pysymistä normaalina (EFSA). Tyrniöljy sisältää palmitoleiinihappoa (omega 7 rasvahappo). Valmisteessa olevan mustikkauutteen antosyaanin määrä on vakioitu. Purkki ja kapselit, Lasse

Suositeltu vuorokausiannos:

Kuivan Silmän Omegaa kannattaa käyttää aluksi 4 kapselia päivässä noin kuukauden ajan. Oireiden helpotuttua voidaan siirtyä ylläpitävään annostukseen eli 2 kapseliin päivässä.

Ilmoitettua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Ei suositella henkilöille, joilla on verenhyytyminen heikentynyt tai jotka käyttävät verenohennuslääkkeitä (mm. Marevan tai Primaspan). Samoin ennen leikkauksia on hyvä olla noin kuukausi käyttämättä Omega-valmisteita. Lisäksi henkilön, jolla on useita lääkkeitä käytössään, on syytä keskustella lääkärin kanssa ennen Kuivan Silmän Omegan käytön aloittamista. Tuote on tarkoitettu terveelle aikuiselle.

 Lue lisää: Kuivan Silmän Omega -tuoteseloste